Aktualności OPPP

Nowe Mobilne Centra Pomocy Interdyscyplinarnej

W najbliższym czasie na terenie Diecezji  Siedleckiej będą organizowane Mobilne Centra Pomocy Interdyscyplinarnej w miejscowościach: Platerów, Sobolew, Przesmyki i Pilawa.
Z oferty bezpłatnie skorzystać mogą osoby pokrzywdzone przestępstwem i osoby im najbliższe. Warunkiem skorzystania z pomocy jest wypełnienie wniosku o udzielenie wsparcia, który otrzyma każda osoba zgłaszająca się o pomoc. W czasie dyżuru specjalistów mogą Państwo skorzystać zarówno z porady prawnej jak i pomocy psychologicznej.
Poniżej podajemy informacje dotyczące dyżurów oraz numery telefonów pod które należy dzwonić w celu umówienia się na poradę.

• 24 czerwca, w godz. 8-15 Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Platerowie ul. Dworcowa 21 08-210 Platerów;
    tel. (83 ) 357 84 11
  • 2 lipca, w godz. 10-17 Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Sobolewie  ul. Rynek 1  08-460 Sobolew;
    tel. (25) 682-51-03
  • 6 lipca, w godz. 8-15 Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej  w Przesmykach ul. 11 Listopada 5 08-109 Przesmyki;
    tel. (25)682-51-03
  • 8 lipca w godz. 9-15 Miejsko Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Pilawie, al. Wyzwolenia 158 08-440 Pilawa;
    tel. (25) 685-60-53