Aktualności Centrum Integracji Społecznej

Kiermasze Centrum Integracji Społecznej w Siedlcach

Szukasz oryginalnych ozdób do domu i pracy? Chciałbyś zrobić komuś prezent? Centrum Integracji Społecznej w Siedlcach organizuje w Siedlcach kiermasze, dzięki którym znajdziesz ciekawe pomysły na dekoracje.

Kiermasze będą zlokalizowane w Siedlcach w dwóch miejscach:

- 21 i 22 maja w ZUS-ie przy ul. Browarnej

- 23 maja  w Nauczycielskim Kolegium Języków Obcych na ul. Asłanowicza 2

Wśród oferty produktów znajdą się wyroby florystyczne: kompozycje z kwiatów doniczkowych, drzewka z krepiny, kompozycje kwiatowe z krepiny i bibuły oraz sztuczne storczyki, które będą długo cieszyć oko każdego. Z wyrobów wikliniarskich można będzie obejrzeć i zakupić kosze zakupowe, kwiaty z wikliny, osłonki na butelki, koszyczki wykładane materiałem, puzderka, kołyski dla lalek, chlebaki, tacki, wazony, rożki na kwiaty, karmniki, stojaki na parasolki. Do rękodzieła zaliczają się też wyroby krawieckie: fartuszki damskie i dziecięce, poduszki ozdobne  oraz Przytulanki, worki na pościel dziecięcą, poszewki, rękawice kuchenne, odzież chłopięcą i sukieneczki.

Centrum Integracji Społecznej przyjmuje również zamówienia indywidualne pod nr tel. (25) 640-71-32. Serdecznie zapraszamy.

Kiermasze Centrum Integracji Społecznej

2015-05-19