Wspieraj Caritas

2016-02-01 10:56

Ośrodki Pomocy Pokrzywdzonym Przestępstwem

Caritas Diecezji Siedleckiej prowadzi wspólnie ze Stowarzyszeniem „Bona Fides” Ośrodki Pomocy Pokrzywdzonym Przestępstwem, utworzone w celu pomocy osobom pokrzywdzonym przestępstwem oraz ich rodzinom mieszkającym na terenie województwa mazowieckiego i lubelskiego.

Kliknij aby przejść na podstronę:

Ośrodek Pomocy Pokrzywdzonym Przestępstwem w Siedlcach

Ośrodek Pomocy Pokrzywdzonym Przestępstwem w Łosicach

Ośrodek Pomocy Pokrzywdzonym Przestępstwem w Pilawie

Ośrodek Pomocy Pokrzywdzonym Przestępstwem w Białej Podlaskiej

2017-04-12 08:57

List od Marszałka Województwa Mazowieckiego

Z okazji konferencji pt: "Interdyscyplinarność jako znaczący element oddziaływania w procesie powrotu do równowagi rodziny z problemem przemocy" siedlecka Caritas otrzymała słowa gratulacji i podziękowania.

2017-03-31 08:00

Pomoc pokrzywdzonym przestępstwem - konferencja

Caritas Diecezji Siedleckiej zaprasza do udziału w konferencji pn. „Interdyscyplinarność jako znaczący element oddziaływania w procesie powrotu do równowagi rodziny z problemem przemocy”, która odbędzie się 7 kwietnia 2017 r. o godz. 9:00 w Sali konferencyjnej Centrum Charytatywno-Duszpasterskiego przy ul. Bpa Świrskiego 57 w Siedlcach.

2017-02-17 13:36

Tydzień Pomocy Osobom Pokrzywdzonym Przestępstwem 20-26 lutego 2017 r.

Caritas Diecezji Siedleckiej zaprasza do skorzystania z pomocy specjalistów (kuratorów sądowych, policjantów, prawników i pracowników socjalnych) w Siedlcach, Pilawie, Łosicach i Białej Podlaskiej.

2017-01-26 10:17

Centrum Pomocy Interdyscyplinarnej zmieniło swoją nazwę

Uprzejmie informujemy, że Centrum Pomocy Interdyscyplinarnej zmieniło swoją nazwę na Ośrodek Pomocy Pokrzywdzonym Przestępstwem.

2017-01-17 10:56

Centrum Pomocy Interdyscyplinarnej harmonogram pracy

Miło nam poinformować, że oferta Caritas Diecezji Siedleckiej złożona na kontynuację działania jakim jest pomoc osobom pokrzywdzonym przestępstwem została pozytywnie oceniona przez Ministerstwo Sprawiedliwości i uzyskała dotację na kolejny rok pracy.