Wspieraj Caritas

Świetlica Socjoterapeutyczna w Parczewie
ul. Kościelna 53
21-200 Parczew

Nie ma dostępnych aktualności.

2017-07-31 10:13

Zajęcia wakacyjne na świetlicy

Świetlica Socjoterapeutyczna Caritas Diecezji Siedleckiej w Parczewie w dniach od 26.06.2017r.  do 31.07. 2017r., w godzinach: 9.00 – 14.00,  zorganizowała zajęcia wakacyjne dla podopiecznych placówki.

2017-07-26 13:44

Dzień dziecka

4 czerwca 2017 roku, w godzinach od 14 do 18, na stadionie MOSiR w Parczewie odbył się FESTYN RODZINNY z okazji DNIA DZIECKA.

2017-07-26 13:25

„FARMA ILUZJI”

31 maja 2017r., z okazji Dnia Dziecka, Świetlica Socjoterapeutyczna Caritas Diecezji Siedleckiej w Parczewie zorganizowała wycieczkę do „FARMY ILUZJI” - Parku Edukacji i Rozrywki znajdującego się we wsi Mościska.

2017-06-20 08:37

Zakończenie roku szkolnego

We wtorek 20 czerwca, w godzinach: 14.00 – 17.00, Świetlica Socjoterapeutyczna Caritas Diecezji Siedleckiej w Parczewie  zorganizowała grilla integracyjnego w miejscowości Korona. Celem wycieczki była dobra zabawa, przywitanie wakacji, jak również aktywne spędzenie czasu naszych podopiecznych z ich rodzicami.

2017-05-08 13:36

Słowik 2017

8 maja 2017 roku, w hotelu „Orion” w Parczewie, odbyły się Eliminacje Powiatowe Wojewódzkiego konkursu Piosenki Dziecięcej i Młodzieżowej „Śpiewający Słowik”.