Wspieraj Caritas

Świetlica Socjoterapeutyczna w Parczewie
ul. Kościelna 53
21-200 Parczew

Nie ma dostępnych aktualności.

2019-03-07 11:14

Dzień Kobiet

W piątek, 8 marca 2019r. w świetlicy socjoterapeutycznej w Parczewie świętowaliśmy Dzień Kobiet. Chłopcy samodzielnie przygotowali ciasto, które później wszyscy mieliśmy okazję spróbować. W tym dniu dzieci bawiły się wspólnie w ,,Pokaz mody".

2019-02-16 13:48

Ferie z "Żółtym Talerzem"

Ferie zimowe  w Świetlicy przebiegały w luźnej atmosferze. Mimo to, dzieci nie zapomniały o zasadach zdrowego odżywiania. Między atrakcjami tegorocznego zimowiska znaleźliśmy czas na przygotowanie zdrowych przekąsek. Starsza grupa przygotowała dla wszystkich soki owocowo- warzywne, natomiast młodsi uczestnicy pyszną owocową sałatkę. Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji!

2019-02-15 12:43

Ferie zimowe na Świetlicy

Tegoroczne ferie zimowe były dla dzieci, które uczęszczają na zajęcia w świetlicy, bardzo ciekawie spędzonym czasem. Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji.

2019-02-12 13:41

"Zioła w apteczce i w kuchni"

W lutym w Caritas Diecezji Siedleckiej Świetlicy Socjoterapeutycznej w Parczewie, w ramach programu ,,Żółty talerz’’, odbyły się warsztaty – „Zioła w apteczce i w kuchni”.

2019-01-31 16:00

Dzień Babci i Dziadka

W  poniedziałek, 19 stycznia 2019r. wychowankowie Caritas Diecezji Siedleckiej Świetlicy Socjoterapeutycznej w Parczewie, w ramach zajęć plastycznych, wykonali  kartki okolicznościowe z okazji święta Babć i Dziadków.