Wspieraj Caritas

08-124 Mokobody
mail: wtzkisielany@caritas.pl

Nasi sponsorzy

Nie ma dostępnych aktualności.

2018-05-24 14:35

Integracja na świeżym powietrzu

Już od czterech lat niepełnosprawni uczestnicy różnych jednostek z regionu spotykają się na pikniku na terenie Caritas Diecezji Siedleckiej Warsztatu Terapii Zajęciowej (CDS WTZ) w Kisielanach Żmichach 52, aby wspólnie bawić się i integrować. W tym roku IV Piknik Integracyjny odbędzie się 12 czerwca 2018r. o godz. 11:00, a dla uczestników przewidziano: grill, konkursy i zabawę przy dobrej muzyce.

2018-04-18 12:39

Wernisaż prac uczniów Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Stoku Lackim

18.04.2018r. wybraliśmy się do Biblioteki Głównej UPH w Siedlcach, gdzie odbył się wernisaż obrazów zatytułowany „Ogrody Marzeń”

2018-04-17 13:36

Z wizytą w aptece

W dniach 19.02 - 17.04.18 r., w ramach programu wzmacniania naszych kompetencji społecznych udaliśmy się z wizytką do Apteki Passiflora w Mokobodach,

2018-04-13 11:43

Wycieczka do kina Helios

W dniach  6 i 13.04.2018r. wybraliśmy  się  na  wycieczkę do Siedlec do  kina Helios na film  pt „Kobieta  sukcesu ''.

2018-04-12 12:20

Msza Święta z okazji Tygodnia Miłosierdzia

12.04.2018r w naszym  warsztacie odbyło się wyjątkowe spotkanie, ponieważ  odwiedził  nas  Zastępca Dyrektora Caritas Diecezji Siedleckiej ksiądz Paweł