Wspieraj Caritas

08-124 Mokobody
mail: wtzkisielany@caritas.pl

Nasi darczyńcy

Nie ma dostępnych aktualności.

2019-10-24 15:02

"niepełnoSPRAWNI i PASJE" - VIII Festiwal Filmowy

Dnia 24.10.2019 odbył się VIII Festiwal Filmowy Twórczości Osób Niepełnosprawnych pt: „niepełnoSPRAWNI i PASJE” organizowanym przez Caritas Diecezji Siedleckiej Warsztat Terapii Zajęciowej w Białej Podlaskiej, na którym zdobyliśmy III miejsce :)

2019-10-23 14:52

Warsztaty w Urzędzie Pracy cd.

W dniach 22-23.10.2019r kontynuowaliśmy nasz „rejs pasażerskim statkiem” w Klubie Pracy przy Powiatowym Urzędzie Pracy w Siedlcach.

2019-10-10 14:30

"Ten sam świat" - Bajek czar

Dnia 10.10.2019r w Centrum Kultury i Sztuki w Siedlcach  odbył się XIX Koncert  Integracyjny "Ten Sam Świat"  pod tegorocznym hasłem „BAJEK CZAR”  organizowany  przez Caritas Diecezji Siedleckiej  Warsztat  Terapii Zajęciowej w Siedlcach.

2019-09-26 15:37

"Pożegnanie lata" w Legionowie

W dniu 26.09.2019r odwiedziliśmy Caritas Diecezji Warszawsko- Praskiej  Warsztat Terapii Zajęciowej Św. Rity w Legionowie. Piknik z okazji „Pożegnanie lata” sprawił  nam wielką radość gdyż znaleźliśmy się w gronie przyjaciół i uczestniczyliśmy we wspólnej zabawie.

2019-09-25 12:38

Caritas: Akcja sprzątania lasu ciągle potrzebna!

46 osób z niepełnosprawnością, w tym korzystający z wózka inwalidzkiego czy kuli, oraz ich 14 opiekunów posprzątało 24 września 2019r. lasy w Gminie Mokobody. Zebrali 62 worki śmieci. Akcję pod patronatem św. Franciszka z Asyżu, zorganizował Caritas Diecezji Siedleckiej Warsztat Terapii Zajęciowej w Kisielanach. To już druga edycja porządkowania terenów leśnych.