Wspieraj Caritas

08-124 Mokobody
mail: wtzkisielany@caritas.pl

Nasi darczyńcy

Nie ma dostępnych aktualności.

2020-01-14 15:49

MAYDAY - Helios - mamy problem ;)

W dniach 13 i 14 stycznia 2020r. mieliśmy przyjemność cieszyć się z naszego pierwszego w Nowym Roku wyjazdu do kina „Helios” w Siedlcach. Tym razem nasi opiekunowie zabrali nas na polską komedię pt: „MAYDAY” z ulubionymi aktorami, znanymi nam z seriali telewizyjnych.

2019-12-17 14:17

Spotkanie wigilijne 2019

Dnia 17 grudnia 2019r w naszej warsztatowej rodzinie mogliśmy przeżywać kolejne spotkanie opłatkowe, w którym przewodniczył ks. Paweł Wojdata, zastępca Dyrektora Caritas Diecezji Siedleckiej.

2019-11-20 09:04

Zakończenie warsztatów w Urzędzie Pracy

W dniach 19 i 20 listopada 2019r. odbyło się trzecie i ostatnie w tym roku spotkanie w Klubie Pracy przy Powiatowym Urzędzie Pracy w Siedlcach.

2019-11-15 08:47

Spotkanie z czarownicą w kinie Helios

W dniach 14 i 15 listopada 2019r. odwiedziliśmy znane i ulubione przez nas miejsce jakim jest Siedlecka Galeria i kino Helios. I okazało się, że czarownice wcale  nie są takie złe...

2019-10-30 15:53

Lekcja historii - film pt.:"LEGIONY"

W dniach 29.10 i 30.10.2019r dzięki naszym opiekunom mieliśmy możliwość kontynuowania naszej wspaniałej przygody z kinem Helios w Siedlcach, gdzie za każdym razem oglądamy wspaniałe filmy. I tym razem do naszej kolekcji dołożyliśmy patriotyczny film pt: „LEGIONY”, który prezentował trud, przelaną krew i życie żołnierzy walczących o wolność.