Wspieraj Caritas

Kierownik Warsztatu
Katarzyna Pieniak
tel. kom. 501 339 443

Nie ma dostępnych aktualności.

2019-10-16 08:33

Caritas: Podsumowanie „Ten Sam Świat”

- Na scenie jakiekolwiek podziały znikają, wszyscy jesteśmy wtedy tacy sami – mówiła Katarzyna Pieniak, kierownik Caritas Diecezji Siedleckiej Warsztatu Terapii Zajęciowej, o zorganizowanym w Siedlcach 10 października 2019r. - już po raz XIX - Koncercie Integracyjnym „Ten Sam Świat”. Tego dnia można było podziwiać występy ponad 400 osób.

2019-10-08 11:00

Siedlce: Niepełnosprawni wystąpią na scenie

Przeniesienia w czasy dziecięcych lat mogą spodziewać się uczestnicy tegorocznej XIX edycji Koncertu Integracyjnego „Ten Sam Świat”, organizowanego przez Caritas Diecezji Siedleckiej Warsztat Terapii Zajęciowej w Siedlcach. Koncert odbędzie się w czwartek 10 października 2019r. o godz. 10:00 w Centrum Kultury i Sztuki im. Andrzeja Meżeryckiego Scena Teatralna Miasta Siedlce przy ul. Bpa I. Świrskiego 57 w Siedlcach pod hasłem „Bajek czar”.

2019-09-09 10:50

Warsztaty filmowe w Białej Podlaskiej

Przed nami kolejna edycja Festiwalu Filmowego Twórczości Osób Niepełnosprawnych, którego organizatorem jest Warsztat Terapii Zajęciowej w Białej Podlaskiej.

2019-08-29 13:53

W „krainie żubra”

Wizytą w Białowieskim Parku Narodowym rozpoczęliśmy dzień zwiedzania...

2019-07-17 11:59

Przerwa wakacyjna

W dniach 22 lipca - 16 sierpnia 2019r. Caritas Diecezji Siedleckiej Warsztat Terapii Zajęciowej w Siedlcach będzie nieczynny z powodu przerwy wakacyjnej. Zapraszamy od 19 sierpnia.