Aktualności Centrum Integracji Społecznej

Kurs spawania w Centrum Integracji Społecznej

tl_files/gallery/caritas/aktualnosci/20150213_kurs_spawania/spawanie.jpgCentrum Integracji Społecznej (CIS) Caritas Diecezji Siedleckiej zachęca do wzięcia udziału w kursie spawania, który będzie odbywał się w okresie od 23 lutego do 30 marca.

Kurs obejmuje naukę spawania blach i rur spoinami pachwinowymi metodą MAG. Dzięki kursowi uczestnicy nauczą się w i praktyce, i w teorii, jak spawać blachy i rury. Otrzymają książeczkę spawacza, europejski certyfikat oraz zaświadczenie o ukończeniu kursu. Umiejętności kursantów będzie weryfikował egzaminator z Instytutu Spawalnictwa w Gliwicach.

Kurs organizowany jest już od czterech lat i odbywa się dwa razy w roku. Centrum Integracji Społecznej znajduje się w Rejestrze Instytucji Szkoleniowych w tym zakresie.

Zajęcia będą odbywać się od poniedziałku do soboty, po 5 godzin dziennie przez około 5 tygodni (pon. - pt.: 15:00 - 20:00, sob.: 9:00 – 14:00). Zajęcia będą odbywać się w Centrum Integracji Społecznej przy ul. Budowlanej 1 w Siedlcach.

Zapisać się i uzyskać więcej informacji można pod numerami telefonu: 509 588 093 oraz 25 640 71 32, codziennie w godz. od 7:00 do 15:00. Ostateczny termin zgłoszeń upływa 23 lutego.  Koszt kursu to 1800zł (istnieje możliwość rozłożenia płatności na dwie raty).

Zapraszamy!