Nie ma dostępnych aktualności.

Parczew: Paczki na Wielkanoc

Produkty spożywcze i słodkie upominki otrzymały we wtorek 23 marca 2021 r., dzięki programowi „Żółty Talerz”, który prowadzi Fundacja Kulczyka podopieczni Świetlicy. Paczki są idealną pomocą na zbliżającą się Wielkanoc.

Zabawy na śniegu

Mimo że w czasie pandemii Świetlica jest zamknięta dla naszych podopiecznych, to nasze dzieci nie próżnują w domu i aktywnie spędzają czas na świeżym powietrzu. Oczywiście z zachowaniem wszystkich obostrzeń i zasad bezpieczeństwa. Aura pogodowa sprzyja zabawom i kreatywności na śniegu, szczególnie, że Parczewski Dom Kultury ogłosił akcję na najładniejszego bałwanka. Co powstało z białego puchu – sami zobaczcie.

Parczew: Paczki świąteczne dla dzieci

W czwartek 10 grudnia 2020 r. podopieczni Świetlicy Socjoterapeutycznej Caritas Diecezji Siedleckiej w Parczewie otrzymali produkty spożywcze na Święta Bożego Narodzenia. Paczki były przygotowane w ramach programu ”Żółty Talerz”, który prowadzi Fundacja Kulczyka.

Jesień 2020

W środę, 14 października 2020 roku w naszej placówce uczestnicy odkrywali dary jesieni.  Z różnorodnych liści i kasztanów stworzyli kompozycje jesiennie.

Dzień Chłopaka 2020

W środę 30 września w naszej placówce obchodziliśmy Dzień Chłopaka. Nasze małe kobietki przygotowały  upominki. Życzeniom i zabawie nie było końca.

Nasi Darczyńcy