Nie ma dostępnych aktualności.

Zapytanie ofertowe - zakup mikrobusa przystosowanego do przewozu osób niepełnosprawnych

Caritas Diecezji Siedleckiej zaprasza do złożenia oferty w postępowaniu o udzielenia zamówienia na „Zakup mikrobusu 9 osobowego przystosowanego do przewozu osób niepełnosprawnych, w tym dwóch osób na wózkach inwalidzkich”

Wyjazd do kina na film pt. "Jak zostać gwiazdą ... i pozostać sobą"

W dniach 08.10 i 09.10 2020r po dłuższej przerwie spowodowanej epidemią wirusa SARS COV-2 ponownie mogliśmy cieszyć się z wyjazdu do kina Helios w Siedlcach na seans filmowy. Tym razem nasi opiekunowie zabrali nas kolejny debiut polskiej komedii pt: ''Jak zostać gwiazdą … i pozostać sobą''.

Sprzątanie lasu 2020

Dnia 29.09.2020r nasz Warsztat Terapii Zajęciowej, przy współudziale Nadleśnictwa Siedlce, Leśnictwa Suchożebry oraz PGK Węgrów zorganizował cykliczną akcję „Sprzątanie lasu” w gminie Mokobody. Było to już trzecie nasze spotkanie w walce o czystość okolicznych terenów leśnych.

Caritas: Przed nami sprzątanie lasu

Już po raz kolejny niepełnosprawni uczestnicy trzech Warsztatów Terapii Zajęciowej prowadzonych przez Caritas Diecezji Siedleckiej wezmą udział w akcji sprzątania lasu na terenie Powiatu Siedleckiego - Gminy Mokobody. Odbędzie się ono we wtorek 29 września 2020 r. w miejscowości Bale. Patronem imprezy jest św. Franciszek z Asyżu.

V Spartakiada Integracyjna Skórzec 2020

W czwartek 17 września nasi uczestnicy brali udział w Spartakiadzie Integracyjnej w Skórcu.